Telefon: 0751 297 703


Home » Produse » Pomi fructiferi » Cais » Cais cea mai bună de Ungaria

Cais cea mai bună de Ungaria

Cais Cea mai buna de UngariaCaracteristici:

  • Cais Cea Mai Buna de Ungaria (Meilleur d’Hongrie, Ungarische Beste, Krasnosciokii)
  • Pomul creste repede, are coroana rasfirata, intra timpuriu pe rod si produce abundent.
  • Soi autofertil, poate fi plantat singur într-o parcela
  • Se pretează pentru consum în stare proaspătă şi prelucrare industrială: gem, nectar, compot.

Caracteristicile fructului:

  • Fructul, de marime variabila, in functie de tip si marimea recoltei, intre 45-68g, de forma globuloasa, una dintre jumatati formang la varf o proeminenta rotunjita.
  • Pielita destul de groasa, cu urme de perisori de culoare portocalie, iar pe partea insorita de coloare rosie.
  • Pulpa neaderenta la sambure de culoare portocalie, consistenta si destul de suculenta, cu gust escelent si aroma puternica de caisa.

Perioada de coacere : este la inceputul lunii iulie si dureaza 12-15 zile.